En dröm

Jag tänker mycket på hur jag vill att mitt liv ska se ut. På det jag skrev tidigare idag om att jag vill känna mig fri och anpassa mitt liv efter mig själv, snarare än att anpassa mig själv efter saker och ting här i livet.

Jag har en dröm om att starta något eget. Jag har tänkt många år på det. Det handlar inte om att jag vill ha någon överdriven framgång. Inte heller om pengar (mer än att kunna försörja mig själv och min familj). Pengar, helt ärligt, betyder inte jätte mycket för mig. Så klart, jag gillar att ha de, men jag kan lika lätt anpassa mig till att ha mindre. Det handlar om att få göra något jag brinner för, om att få vara kreativ, om att få bestämma själv och skapa egna förutsättningar som t ex att kunna jobba hemifrån när jag vill. Att kunna växla mellan en energisk/social och en lugn miljö. Jag älskar högenergiska sociala miljöer, jag dras till de - men jag har insett att jag mår inte alltid bra av de. I alla fall inte i stora doser. Jag behöver kunna varva med lugn runt omkring mig.

Hittills har jag stannat upp med mycket för att jag faktiskt har velat bilda familj. Få barn är den största drömmen jag haft som nu gått i uppfyllelse. Jag gick in 150 % i mammalivet och det är jag glad för. Nu är planen att så fort jag är klar med den mest intensiva småbarnsperioden, att faktiskt ta en risk och våga börja något helt eget. Tänk om jag lyckas?

Gillar