En enorm bula

Fan, jag är förkyld! Märkligt eftersom barnen är friska (lite snoriga bara, men det är de alltid ju). Men jag har känt mig rätt dålig idag. Har en huvudvärk som sitter i hela skallen och är matt i kroppen och huvudet. Gabriel var på förskolan idag och Isolde sov en lång vila precis efter lunch. Jag passade på att sova en stund och sen tittade jag på ett par avsnitt av en serie. Vet ni, det är helt sjukt, men det är första gången på år som jag kan minnas att jag dagtid har kunnat lägga mig ner en stund när jag varit sjuk och faktiskt FÅTT vara sjuk. Som mamma är man ju mamma alltid, vare sig man är sjuk, trött eller ja, gud vet vad. Man är igång hela tiden.

Fullständigt misslyckats med julgranspyntet i år

När jag hämtade Gabriel idag hade vi sån otur. Precis när vi var på väg ut från förskolan, snubblade han och flög framåt med huvudet först rätt in i en glasdörr. Han har en enorm bula i pannan. Har aldrig sett en så stor bula förut faktiskt. Ringde 1177 för att rådfråga lite. Men han är helt okej för övrigt så vi avvaktar. Men ska kolla till han lite i natt. Tycker sånt är så jobbigt. Även om jag vet att det förmodligen inte är någon fara, tänker jag i huvudet ”tänk om.. han t ex fått en blödning i hjärnan..”. Usch vad jobbig, nu kommer jag dessutom på ett avsnitt av Grey’s Anatomy med en hjärnblödning. Ja, jag vet, jag ska nog inte ta min fakta från en tv serie haha


Kvällen gick bra i alla fall, vi beställde hem pizza. Det var länge sen vi gjorde det (försöker vara nyttigare) så gissa om det smakade gott! Nu ska jag bädda ner mig i soffan framför tv:n, trevlig kväll!

Gillar