En förskjuten sömncykel

Godmorgon! Jag har sovit ut idag och steg upp för bara en liten stund sen. Jag är ingen morgon människa alls, jag behöver morgon sömnen. Jag läste en studie om att personer med adhd har en sömncykel från 02-10, istället för 23-07 som de flesta andra har. Det stämmer så väl på mig! Hela mitt liv har jag somnat mellan 00-02, jag är som piggast sent på kvällarna, som mest kreativ och fokuserad. Problemet är att man aldrig får sova ut till 10 och det resulterade till en ALLTID trött Jojo i t ex skolan. Sen jag fick barn försöker jag lägga mig i tid, men jag får inte ihop det här med sömnen.. istället vaknar jag en miljon gånger under natten och är helt vaken. Stressen kommer fram lättare också när man inte faller i djupsömn. Tänk att sömn kan vara så komplicerat!

Smuttar på mitt morgon kaffe (blir bara några klunkar nu när jag är gravid). Har fortfarande inte plockat bort Nallas gamla filtar 😔

Nåväl, nu sitter med morgon kaffet i soffan, barnen leker fint och jag njuter av ljudet från deras lek. De leker med sina pj mask leksaker. Själv ska jag försöka återställa min telefon nu och sen efter lunch ska vi ta oss ut en sväng. Frisk luft, lite fika ute och lekplatsen - underbart.

Gillar