En klump i magen.. sista veckan

Imorgon börjar min sista vecka hemma med Isolde. Veckan där på skolas hon in och två veckor senare börjar jag jobba. Första gången på 3 år och 4 månader. Just nu sköljs jag över av en intensiv ångest och en klump i magen av bara tanken. Inte för att jag inte vill jobba, för jag ser faktiskt fram emot det på ett sätt och det känns väldigt bra på jobbet nu. Det är separationen - från mina barn och mammalivet på heltid. Jag har gjort det så länge nu och jag älskar det.

Jag får jag en sån ångest över att barnen är så små och redan nu ska kastas in i ett liv av så många timmar utanför hemmet. Så är livet och jag dömmer ingen som sätter sina barn på förskola tidigt (jag sätter ju själv mina barn relativt tidigt på förskola), men jag tycker egentligen inte att småbarn ska vara ifrån sina föräldrar så tidigt, så många timmar. Om det är en sak jag önskar att jag hade gjort så är det att jag hade planerat bättre med föräldradagarna och varit hemma 2 år med varje barn och sen börjat jobba max 50 %. Men men, lätt att vara efterklok. Hur som helst, just nu är det i alla fall en sån enorm ångest när jag är så nära att jag försöker bara stänga av och inte tänka på själva känslorna kring det. Uhh..

Bild på mig och Gabriel.. första föräldraledigheten :)

Vi fortsätter i alla fall att njuta av solen. Igår var vi i Pildammsparken hela familjen och idag har vi promenerat och lekt på lekplatser här i närheten. Barnen nattas nu och sen ska jag och Juan mysa i soffan. Imorgon väntar ännu en underbar dag med barnen hemma, jag får njuta så länge det varar.

Gillar