En kväll av tacksamhet

Godmorgon! Vi hade en mysig kväll igår. Efter middag gjorde jag Juans efterlängtade äppelpaj. Vi satt i köket, solen lyste in, musik i bakgrunden, barnen i klädda i pyjamas och mumsade på paj och drack te. Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde det, men det blev en sån där stund som man känner på sig kommer fastna i minnet. Helt vanligt kväll, men av någon anledning kändes det så otroligt harmoniskt. Man kan inte låta bli att känna sig tacksam då.

Gabriel och Isolde satt och busade och skrattade. Vad det var som var så roligt vet jag inte, men varje gång Gabriel gjorde något så skrattade de båda hysteriskt. Jag är så glad att de har varandra. Jag ska lära de att alltid ta hand om varandra, respektera varandra och inte ta varandra för givet. Det är inte givet att relationer blir bra bara för att man är familj. Precis som med alla andra relationer måste man vårda de. Jag tror det är viktigt att lära barnen det, själva samspelet i en relation. Ge och ta, inget är gratis i livet.

Älskar min nya vattenkokare från OBH Nordica. Fick den i födelsedagspresent av mina föräldrar. Gillar att den har en retro design i modernt format.

Gillar