En liten attityd

Med risk för att låta riktigt fucking gnällig, men alltså jag mår på allvar inte bra, eftermiddagen och kvällen har varit hemsk. Denna förkylning verkar inte vilja passera. Mådde fine imorse och sen efter lunch bara det vände.

Till något annat. Gabriel och Isolde har ju inte varit på förskolan på över en vecka, men idag började de igen. Med mig hem sen fick jag en liten kaxig unge. Jag syftar till Gabbe. Det märks sån extrem skillnad när han går på förskolan. Jag är glad att han har vänner (han har nu ett litet gäng på förskolan som han hänger med), men han lär sig också en massa trams och han får en liten attityd som han tar med sig hem. Det är väl inte mer än normalt, men man märker verkligen hur olika miljöer påverkar. Tänk sen när ungarna är i tonåren..

Min lille busunge, här var han nog inte mer än 1,5 år ❤️ Det var ingen lugn föräldraledighet det nej haha

Nu ska jag strax varav ner med ett varmt bad, kolla på sista avsnittet av hill house serien (eller vad den nu heter) och sen ska jag lägga mig. Hoppas på att somna tidigt. Igår gick inte alls att sova, skulle verkligen behöva ta igen lite sömn nu.

Gillar