En tabbe & utedag

Jag har råkat gör en tabbe.. igen.. det blev dyrt. Jag blir så arg på mig själv när jag glömmer viktiga saker och det kostar massa pengar. Jag skulle avanmäla en sak och glömde.. det blev en kostnad på nästan 5000 kr för min lilla miss. Juan är så snäll, jag blir alltid helt upprörd när jag fuckar up sånt och han svarar alltid "älskling, bli inte ledsen, det är bara (och han betonar ordet bara) pengar, ingen är död i alla fall". Juan är nog den människa jag känner som bryr sig minst om pengar. Han är så prestiglös som det bara går. Jag älskar det med honom. Han är väldigt laid back på många vis, det var en av sakerna jag föll för. Det och sen fick han mig att skratta som ingen annan.

Skit samma, orkar inte tänka på det mer. Jag har haft en fin dag för övrigt. Var med barnen ute från lunch till kväll. Promenerade till Almviks 4H gård. Barnen fick titta på djur. De älskade det! Som de hoppade till när geten gjorde "bääää". Eller det var typ ett lamm med horn.. det är väl en fucking get då? haha Sen promenerade vi och utforskade lite nya lekplatser och åt matsäck ute, sjukt kul hade vi.

Elsa och Spiderman ❤️ Härom dagen när Gabbe sprang rundor i full fart hemma frågade jag honom om han inte skulle sätta sig och vila en stund. Han tittade allvarligt på mig och svarade ”mamma, spiderman vilar aldrig”. Hur söt alltså?

Gillar