Ett eget rum

Hallå! Allt bra med er? Här flyter det på. Tre dagar till, sen semester. En veckan med Juan och sen tre veckor själv med ungarna. Som jag längtar!

Jag har påbörjat lite nya projekt. Möblerat om barnens rum (de ville ha sängarna bredvid varandra nu när de somnar i sitt egna rum) och vill måla om. Jag fick också ett ryck och började göra om sovrummet. Jag vill ha ett eget rum att var i! Juans får såklart sova där haha men jag måste ha en plats som är min, där jag kan skriva och göra annat kreativt, där jag kan läsa, där jag kan gå undan när jag behöver space eller fixa något ifred. Jag har en man som tack och lov förstår sånt, han vet att jag har stort behov för att kunna gå undan, ha min space och tid för allt mitt egna ibland. Vi har blivit duktiga på att turas om och ta pauser under dagarna med barnen. Drömmen i framtiden är att ha en liten stuga på landet eller ett hus med t ex en gäststuga eller inredd källare. Jag tycker inte om att var på samma plats hela tiden, jag vill ha mer yta, rum, platser.. eller tänk om man hade haft en lägenhet typ i Spanien eller något! 😵

Jag halvdöd imorse mitt i röran i sovrummet (jobbar där).

I mitt rum vill jag ha ett skrivbord (det är ett måste, har alltid haft det hela mitt liv), en lite yta för makeup, en fåtölj och så ska jag koppla in ett PlayStation till tv:n. Jag ska visa er mer sen.

Nu ska ungarna nattas. De ”läser” själva en stund nu. Vill skapa en vana för de där de varvar ner med en bok innan de somnar. Det är ett bra sätt att varva ner på och släppa dagen.

Gillar