Ett helt nytt år!

Godmorgon! Jag börjar landa lite i det nya året nu. En vecka efter nyår typ, men nu känner jag det! Nytt år, ny start, massa möjligheter!! Känner ni det också?! 😃 ⬅️ den här gubben smilar inte tillräckligt.

Jag ska inte bore you med en lång lista av alla mina mål (okej, jag hinner inte skriva det annars hade ni fått höra mitt rabbel haha), men om jag ska sammanfatta det bygger de flesta av mina mål på att ha mer KUL. Jag kom in i spiral av att bara fixa massa grejer nu när jag blev mammaledig och det är definitivt inte så jag vill ha det. Jag är inte en sån människa egentligen at heart. Jag är en person som värderar nuet, roliga stunder och glädje. Jag har några självutvecklingsmål också, men jag kommer skriva om allt under årets gång as usual.

Ingen aning vad siffrorna innebär, ni ser säkert hur otränad jag är, men jag är i alla fall igång!

Och såklart har jag precis som 90 % av befolkningen bestämt mig för att börja träna typ dagen efter nyår 🤣 Men vet ni vad, jag har faktiskt redan kommit igång! Jag börjar med att cykla ca 20 minuter och sen kör jag något träningspass från YouTube (finns så sjukt mycket och bra). Föreningen här var jag bor har också ett jättefint gym som jag har blivit medlem i (väntar bara på att de ska ansluta min tag), så ska jag börja med det också. Jag har insett att jag kommer aldrig ta mig långt till något gym, så jag satsar på att lära mig hur jag tränar hemma eller på gymmet här i föreningen.

Nu ska jag 1) träna 2) duscha/fixa mig 3) ut med barnen och fota lite. Ha en fin … tisdag (?) eller vad för veckodag det än är✌🏼

Gillar