Ett stökigt och skitigt småbarnshem

Sitter och nattar barnen. Isolde tar tid på sig. Idag känner jag mig stressad. Jag hann plocka undan och städa upp hemma, men jag hann inte damsuga så det är grus över hela hallen (fattar inte hur det kan bli så på EN dag). Missförstå mig rätt nu, jag är ingen pedant-freak. Jag har egentligen en avslappnad syn på det här med hushåll i en småbarnsfamilj. Det är stökigt och skitigt med små barn och man har begränsat med tid och ork. Så är det bara. Jag är definitivt INGEN prestigemänniska så mitt hem behöver inte vara perfekt. Det är bara det att det räcker att det går en dag som man inte städar och det bara totalt fallerar. Man hittar inget (för barnen väder upp och ner på allt varje dag) och man mår bara dåligt av allt stök och skit. Så ja, jag blir stressad och mår inte bra när det blir sånt kaos och jag inte hinner med. Försöker vara snäll mot mig själv och tänker att jag gör mitt bästa, men när jag sen hittar min sko i typ en kökslåda efter en timmes letande eller en fucking smörgås i min garderob (barnens verk, yes they do that min små huliganer), vill jag seriöst gå ut i balkongen och bara skrika rakt ut

Men en regel har jag gjort. Att hur kaos det än blir får jag INTE göra något som har med hushållet att göra efter nattning. Tiden efter nattning är MIN tid. Min tid för avslappning och återhämtning så gott det går. Jag måste ha den stunden, tror det är jätte viktigt.

Ville lägga en bild på hur stökigt det blir, men så har jag nyss plockat undan allt haha Men jag lovar, ni lär se stökiga och skitiga bilder ett antal gånger här..

Gillar