Fantasi

Barnen har nyss somnat. Jag ligger fortfarande mellan de. Är helt slut efter dagen. Bara lite kvar att fixa, sen ska jag varva ner framför tv:n med ett glas vin. Ska se sista avsnittet av Euphoria. Älskar den.

På väg hem från förskolan.

För ett par dagar sen köpte vi ett dinosaurie ägg som man lägger i vatten. Efter tre dagar kläcks det. Jag vet inte om det var jag eller barnen som tyckte det var roligast, men vi har sprungit fram och tillbaka och hållit koll på det. Jag extra mycket haha (jag vet, jag är sjukt barnslig). Men det är kul att ”gå in i leken” helt med barnen och jag märker att de älskar det. Idag, äntligen, kläcktes lilla ”Baby Dino”, som vi kallar honom. Vi badade honom från allt slime, satte en liten handduk runt honom så att han inte skulle frysa och sen pratade vi om hur man tar han om nykläckta dinosaurie ungar. Han fick till och med äta middag med oss. Nu sover han gott och jag har lovat barnen att väcka de om Baby Dino skulle vakna och vara ledsen, men han kommer sova gott hela natten haha Det är nyttigt för barnen att få använda fantasin, det en viktig del av barns utveckling.

Kan starkt rekommendera denna leksak om ni har barn, de tyckte det var sjukt spännande. Kostade bara 79 kr på Akademibokhandeln.

Gillar