Feber

Åhh jag mår så dåligt! Har haft feber av och till och bara legat i soffa hela dagen. Kollat om på alla Jim Jeffries (han är så sjukt rolig!). Nätshoppat lite också. Inte mycket man kan göra när man är sjuk. Juan kom hem på lunchen med en hamburgaretallrik till mig. Så lite sällskap fick jag.

Det är inte kul att vara sjuk, men en sak är skönt och det är att man blir tvingad till att bara ta det lugnt. Jag kan faktiskt inte minnas när jag senast låg EN HEL dag och bara tittade på tv. Det måste ha varit innan barnen. Så även om jag är sjuk och mår dåligt, är det ett plus för min hjärna som får chansen att bara vila. Ni vet hur jag säger att min hjärna är igång hela tiden (jag skämtar inte, men jag tror jag tänker på allt jag någonsin sett, hört och vet, plus en massa ororstankar, varje dag en miljon gånger, det liksom går i turbo fart där inne), men idag har jag typ inte tänkt något mer än det jag har gjort, vilket är det jag har sett på tv. Skönt!

A little shopping, jag har utvecklat en liten förkärlek for dresses and heels..

Nu ska jag ta ett bad och sen ska jag nog försöka sova. Känner alvedonen börjar avta och jag börjar känna mig helt däckad igen.

Gillar