Fel cykel

Jag har beställt fel jävla cykel 🤬🤬🤬 Det är Gabbes cykel det blev fel med. När leveransen kom blev han så glad, slängde sig i famnen på mig och utbrast ”tack snälla mamma” - och i nästa stund märker jag att det är fel cykel jag beställt. Så ledsen han blev när jag sa att vi behöver byta. Ville sätta mig där på golvet med honom och böla så arg jag var på mig själv. Jag vet inget värre än att göra någon besviken, speciellt när det är mina barn. Får seriöst ont i själen när någon annan blir ledsen. Men jag tröstade honom och förklarade att den vi ska byta till har både fotbroms och växlar och ”då har man ännu mer superfart!”. Han köpte det snabbt och var återigen glad (tur han inte är långsint), men jag är så irriterad inombords på att jag tog fel. Alla jävla mountainbikes ser ju likadana ut! Det är värsta projekt med att byta hos Jollyroom också. Nåväl, får ta tag i det imorgon.

Kaffe imorse, har äntligen kommit upp ur sängen.

Annars händer inte mycket här. Fick ställa in veckans planer (bland annat en träff med Lidde) och boka om ett BVC besök på grund av ryggskottet och har varit mestadels sängliggande. Jag har idag börja komma upp lite, men har ont. Det strålar vid vissa rörelser. Vardagsrummet är ommöblerat, men står halvklart och det stressar mig.

Men, imorgon är det fredag och det ser jag framemot! Ska beställa hem mat, kolla på Disney film med barnen och äta goooodis!

Gillar