Fixa till mig vecka

God kväll! Juan nattar barnen idag och jag kör egentid. Ska strax ta ett avslappnande bad och köra lite hemma-spa. Denna veckan försöker jag fixa till mig lite så att jag känner mig någorlunda fräsch och fin innan bebis kommer. Jag vill inte tappa bort mig själv bara för att jag ska få en bebis. Jag gjorde det förra gången. Jag vill ta hand om mig, känna mig fin och kvinnlig. I den mån det går såklart, det är inte alltid man orkar och det är okej också. Ska även försöka boka in en tid hos frisören till helgen, behöver klippa topparna.

Men jag vet inte om hon stannar inne till snittdagen. Hon har börjat med de där roterande kraftiga rörelserna neråt och det trycker helt extremt. Så har mina andra barn gjort precis innan det kommit igång. Igår kväll höll hon på i över en timme och idag var hon igång en bra stund också. Jag trodde seriöst att vattnet skulle gå så intensivt som hon höll på.

Ännu en hiss selfie 😝 Fan vad det ser blåser ute!

Annars händer inte mycket. Jag förbereder lite småsaker som jag kommer på att jag glömt, men äntligen är förlossningsväskan i alla fall helt packad och klar. Försöker också vila och kollar på massa filmer och serier. Senaste filmen var Malcom and Marie (tror den hette så), faktiskt riktigt bra. Jag gillar henne som skådespelerska. Hon spelade verkligen sin karaktär bra.

Eller nej, fan, får skit i hemma-spa idag, det är ju onsdag - det betyder nytt avsnitt av The Handmaid’s tale!

Trevlig kväll gott folk 😊

Gillar