Fixat

Barnen tog en evighet att natta idag! Jag är dödstrött så ska själv snart lägga mig. Helgen har varit bra, men det var så konstigt.. jag mådde ju riktigt dåligt i fredags (halsont och allt), men på lördag morgon vaknade jag helt frisk. Det har varit så flera gånger på sistone, sjuksymptom som kommer och går, och varar bara någon enstaka dag.

Blev semlor i lördags. Nästa helg ska jag baka egna!

Anyways, vi har denna helg fixat massor! Fått in spjälsängen i vårt sovrum. Passade på att göra vid hela sovrummet också och storstädade. Fixade en del i barnens rum också. Men när kvällen kom sa kroppen ifrån rejält - precis allt gjorde ont. Jag tog nog i lite för mycket, inga tunga lyft så klart (det tog Juan), men jag var på ben hela tiden utan paus. Jag är i vecka 21 idag, men det känns som vecka 35 typ i kroppen. Blir det jobbigare att vara gravid ju äldre man blir? Jag är ju trots allt lite äldre än när jag blev gravid första gången 😅 I alla fall, allt är inte klart än, ny madrass till spälsängen ska köpas och täcken/lakan ska tvättas. Ska visa er när allt blir klart. Blev väldigt fint i sovrummet.

Robotdammsugare kom idag, my god jag älskar den! Den är sjuuukt bra! Nu behöver jag bara hitta en robot som kan laga mat och tvätta också 😂

Gillar