Flyga drake

Så mysigt väder. Jag ligger i skrivandes stund i sängen och ammar Juni. Fönstret är öppet och man hör regnet utifrån. Så härligt.

Härom dagen åkte vi till Sibbarp med barnen. Inte för att bada utan bara promenera. Vid en kiosk gav en dam bort två drakar till barnen. Det var riktigt kul, fick upp draken högt och barnen tyckte det var så häftigt. Jag vill köpa något mer flygande nu bara för det haha Har suttit och googlat på drönare, är inte det kul? Men tydligen får man inte flyga var som helst.. Eller såna flygplan som man styr, de verkar sjukt roliga också.

Jag ammar precis överallt. Juan kan skämmas lite märker jag, men jag fattar inte vad the big deal är. Mitt barn behöver mat och då får det mat. Det är inte som att man kan be en nyfödd vänta. På bilden promenerar jag och ammar samtidigt.

Sen idag blev en jobbig dag. Har nog överansträngt mig lite och fick grymt ont i ena sidan av snittet så jag knappt kan gå nu. Glömde bort och lyft upp Isolde härom dagen och idag städade jag en massa och fixade med tvätten. Tagit en Ibumetin nu och hoppas det blir bättre snart. Denna gången har återhämtningen efter snittet varit betydligt jobbigare än förra gången. Känns så drygt att det är så långdraget med återhämtningen. Det har ju gått en månad redan.

Gillar