Flyt

Jag har haft ett sånt flyt! Fixat massa grejer som jag har skjutit upp i flera år (nej, ingen överdrift när jag säger år). Blev en sväng till Ikea idag igen, köpt det mesta för att göra om barnens rum, en ny byrå, nya gardiner till sovrummet/köket och lite annat som behövdes. Ska dit igen i veckan, ska köpa en till möbel och lite fler blommor som jag kan mörda. Btw, den fucking tomatplantan blev bara en fet jävla buske (1 meter hög!!) som står i köket. Det finns inga fucking tomater på den. Jag och barnen är så besvikna! Och den är så nasty dessutom, det kommer KRYP ur den (?!!). Så imorgon kom vi överens om att den ska få "flytta ut" (med andra ord landa i soptunnan).

Nu ska jag bygga min byrå! Där ska jag organisera lite viktiga saker, en låda för räkningar, en för viktiga grejer att fixa och en för sådant som måste sparas (har köpte en liten pärm också). Nu jäklar ska jag inte glömma något! Ska också försöka betala räkningarna ikväll och sen vill jag avsluta kvällen med ett glas vin och lite musik.

Häng med Kattie (min stora syrra) och Jay min systersonen (som barnen älskar att leka med honom).

Min storasyster och min systerson var här igår. Så himla kul, vi var ute och promenerade, åt och sen avslutade vi med kaffe hos mig. Mitt hem var KOAS och jag älskar att min syrra sa "så hemtrevligt du har det". Men det är fan sant, ett hem ska vara levande! Det ska andas människorna som bor där. I vårt hem bor det en virrig mamma, två springande barn, en man och en stor vovve - det syns och så ska det minsann vara! Eller hur?!

Fick en bok av syrran, får vi se om man hittar några fördelar.

Gillar