Flyt, sol & förstora kappor

Hej 😊 Vad gör ni? Hur mår ni? Jag har haft lite flyt idag! Barnen mår dessutom bättre så vi spenderade en del av dagen ute i solen. Så skönt att komma ut. Barnen lekte och jag lyssnade på en podd. Juni sov/chillade i vagnen. Kan fortfarande inte fatta att jag har en vagn-bebis. Det är världens LYX. Vagn och napp, easy peasy baby.

Egentligen vet jag inte om hon är så lätt eller om det är kanske för att jag är mer van och avslappnad med tredje barnet.. eller kanske för att jag är glad och mår bra nu. Allting är lättare när man är glad. Inte ens nätter då hon vaknat månader i sträck var-varannan timme har känts jobbiga. Eller jo, jobbigt kan det vara, men jag har ändå samtidigt tyckt att allting har känts lätt typ (om man får säga det högt utan att bli halshuggen haha). Det var definitivt inte så med de andra. Eller så har jag bara vant mig, who knows.

Mina barn RULLAR ner för backen 🤣

Nu har jag nyss öppnat ett stort paket med typ en miljon vårkappor, men inget passar. Det är ett helvete att köpa kläder när man är liten som jag. Ytterkläder är värst. Jag är egentligen inte så kort. Alltså vet ni vad förresten, detta är så sjukt, men jag har vuxit 2 cm genom mina graviditeter. Tydligen kan man det på grund av hormonerna. Så nu landar jag på hela 165 cm, men har varit 163 hela mitt liv! Men i alla fall, det jag skulle säga var att det är riktigt svårt med kläder när man är liten/nätt eller vad man nu ska kalla det. Alla mått blir ju helt fel och typ majoriteten av jackor ser ut som tält på mig. Tipsa mig gärna om ni vet något bra märke/butik med mindre storlekar.

Nu ska jag kolla på den nya Sex and the city. Juni sover något mer stabilt om kvällarna nu så jag har äntligen fått tillbaka lite av min egentid. Får springa in typ 2-3 ggr och snabbt amma till henne, men det tar typ 1 minut så sover hon igen.

Gillar