Födelsedag

Det blev en lyckad dag! Vid lunch åkte vi till Leos och barnen lekt några timmar. Gabriel sprang så han blev genomblöt och Isolde var rätt slut hon med när vi var klara. Denna gången kunde hon leka mycket mer än sist, stora flickan. Hon åkte till och med på den luft-rutschkanan själv. Jag brukar gå loss med barnen i vanliga fall, men i och med att jag är så yr, fick Juan ta den biten idag. När vi hade lekt klart käkade vi där och sen åkte vi hem och firade. Tårta och presenter. De var så glada och jag kände sån lycka.

Isolde fick en sparkcykel och en docka som man sminkar (hon önskade sig det). Gabriel fick en brandstation. Sen fick de ett fiskspel gemensamt också. Vi har alltid köpt presenter till båda i och med att de är så små och inte riktigt förstått när någon annan fyller år, vad det innebär. Men Gabriel har börjat förstå det nu, så det blev en present till honom själv bara. Men han var jätte glad och förstod som en stor pojke.

Hon sa hon var en katt..

Mamma får också ha lite kul..

​Det blev full upp vid bordet sen och med presenter, så inte så många bilder, men här kommer några.

Jag har tänkt mycket idag på när jag väntade Isolde och när hon var nyfödd. Jag blir så sentimental på såna här dagar. Känns som igår när jag tänker på det, svårt att förstå att det redan gått 3 år. Känns som det var precis som jag låg med henne mitt i natten på bröstet och väntade tills hon skulle somna om. Fy fan vad trött man var då, men när jag tänker tillbaka var det bland de mest underbara stunderna jag haft med barnen. Där mitt i natten när hela världen sov, bara jag och min bebis(ar), ammande, hud mot hud - vår alldeles egna stund som bara vi har delat med varandra. Det bandet mellan mamma och barn är så speciellt, så unikt. Helt otroligt.

Gillar