Födelsedag i Corona tider

Godmorgon! Hur mår ni? Här är det våfflor som gräddas och kaffe som bryggas. Solen lyser in i köket och barnen leker under bordet. Lycka.

Idag behöver jag komma iväg och fixa en del saker inför Gabriels födelsedag. Jag frågade Gabriel om han ville ha ett kalas eller vad han ville göra. Han ville ha ”ett litet kalas med bara Isolde, Nalla, mamma och pappa”, sa han. Det är tur det, med tanke på corona. Han ville dock till Leos också, men förklarade för honom att många är sjuka för vintern är lång i år och Leos har stängt nu. Han var helt okej med det. Vad kan man annars gör just nu med barn som är lite extra kul? Ohhh hade det inte varit kul att grilla korv ut nu i kylan?

En stund senare.

Sen beställde jag nya tallrikar. Vill ha ett set på 16 delar. Vet inte var alla våra tallrikar har tagit vägen haha Det blev detta nedan. Inte det finaste, men lite roligare än de på Ikea och helt okej pris. Finns betydligt finare, men de var svindyra och eftersom vi är familjen klumpig så är det nog ingen idé att investera mer i ett servis för vardagligt bruk.

Gillar