Födelsedag & pinsamma historier

Var och firade min syrras son precis. Han fyllde 15. Firandet var hos mina föräldrar. Det var längesen jag var där, det var kul i alla fall att träffa mina systrar och systersonen. Vi började prata om pinsamma saker man varit med om. Jag är en sån människa som alltid råkar ut för pinsamma grejer (nu menar jag RIKTIGT pinsamma grejer), så de ville höra några av mina historier haha Det är ändå kul i efterhand att snacka om sånt. Vi skrattade så vi höll på att trilla av soffan typ. Min teori är att jag är en jävligt förvirrad människa och förvirrade människor hamnar i konstiga/pinsamma situationer. Hur som helst, vi bestämde att vi skulle ses någon kväll hemma hos mig, dricka vin och fortsätta snacka skit

Isolde min lilla tös. Jag förvånas av henne hela tiden. Gabriel är exakt som mig. Isolde är en egen liten version. Hon har egenskaper som jag upptäcker hela tiden och beundrar. Det är så häftig att hon kommer liksom från mig, men är en helt egen. Hon är lugn och hon är så trygg i sig själv. Hon har inga som helst problem att komma till miljöer med folk som hon inte känner väl. Hon kom inte ihåg alla, men ändå hade hon hur kul som helst, är nyfiken och bekväm. Det gör mig väldigt glad att se.

Dagen för övrigt spenderades mer eller mindre i soffan med Gabriel. Han ville bara ligga hos mig och titta på tv. Hoppas på att febern försvinner imorgon. Han mådde verkligen inte bra idag och var ledsen över att inte få följa med. Jag sa att vi skulle till tandläkaren så det skulle vara lite lättare för honom att hantera. Jag får bara lite dåligt samvete över att jag inte hann hem innan han somnade.

Gillar