Födelsedagen

Hej på er.. ja har haft lite tuffa dagar. Det är en sak privat (det har inget med barnen eller Juan att göra, so don't worry).

Nåväl. Jag har påbörjat min semester. Jag ska försöka distrahera ångesten, komma igång med bloggen och annat igen. Min födelsedag blev i alla fall helt underbar. Här kommer lite bilder.

Gabriel kom in tidigt på morgonen med frukost. Hur söt alltså, han hade lagt fram gottis till mig också.

Juan gjorde senare en liten brunch, jag är ju en riktig frukost människa. Jag äter alltid frukost typ två gånger haha och jag älskar stora frukostar. Han och barnen hade bakat scones, gjort våfflor och köpt jordgubbar och glass till. Hann bara få till en liten snabb bild innan vi slängde oss över allt det goda.

Sen blev det kalas! Barnen hade fixat allt själva (med lite hjälp från Juan) under tiden jag jobbade. De hade dukat festligt, hängt upp serpentiner över lägenheten och blåst upp massa ballonger. Det var alltså helt deras egna intiativ. Hur underbara är inte mina barn? Gör ett kalas till mamma, gissa om jag blev rörd! Det var så förväntansfulla och ville jag skulle titta på allt så fort jag jobbat klart. Sen blev det korv med börd (barnen hade bestämt) och tårta. And my god this cake, alltså vet ni hur god den var! Jag ska köpa en till snart. You can't have to much cake!

Gillar