Födelsedgen & sjuk rea

Igår var det ju Juans födelsedag. Efter frukost och korten barnen hade ritat till Juan begav jag mig iväg för att fixa naglarna. Jag och Vicky (kollega från jobb) bokade tid samtidigt. Vi satt och pladdrade på en timme, sjukt kul och tiden gick så mycket snabbare. Den timmen känns annars vääääldigt lång.

Det blev röda denna gång. Men jag tyckte hon filade ner de lite för mycket, gillar när de är längre.

Efteråt tog jag en runda på triangeln. Sjukt mycket folk där så jag körde till Mobilia istället. Där var det fan lika mycket folk, men väl där hamnade jag på MQ och shit vilken rea de hade! Jag gick loss. Jag avskyr reor i vanlig fall (har inte tålamod att leta), men allt i hela butiken var prissänkt på herrkläder. Extremt prissänkt. Jag kom seriöst ut med halva MQ i påsar med kläder till Juan. Spontan shopping är det bästa! Fatta, jag hittade seriöst en jacka, prissänkt från 1500 kr till 300 kr!! Sjukt. Jag bryr mig inte alls vad Juan har på sig. Jag gillar mest när han har ett par jeans, en t-shirt och hoodie (hoodies, my god 😅😍), men han har verkligen noll intresse för kläder så jag brukar hjälpa honom med den biten lite. Jag är extremt dålig på den biten själv (inköp), men när jag går spontan så här försöker jag passa på att fylla på hans garderob med sånt han behöver till jobb. Ska dit igen idag och se om jag hittar någon skjorta, glömde kolla det igår.

När jag kom hem beställde vi hem mat och hade mysigt. Vi hann inte med tårtan och resten, så idag efter maten ska vi äta tårta och fortsätta vårt lilla kalas (för barnens skull haha inte Juans då, barnen älskar att fira andra).

Juan fixade frukost till mig imorse. Jag matar barnen, han matar mig haha Jag är sjukt dålig på att komma ihåg att äta själv. Jag känner ingen hunger ju mer igång jag är. Jag fixar mat till barnen och tänker att jag också ska äta så fort jag blir hungrig, sen glömmer jag. Tur jag har en feeder 😂

Gillar