Food devil

Skrivet vid 18, men gick ej att publicera förrän nu.

Det blev en fin dag igår! Juan överraskade mig med sushi till lunch, blommor och min favorit choklad. På kvällen beställde vi hem pizza och bara pratade och mindes tillbaka till vår otroligt vackra vigsel. Till helgen har vi beställt en chokladtårta till hela familjen.

Jag får alltid välja både min och Juans mat (slutar ändå alltid med att jag äter från hans också haha). Det blev kebabpizza och calzone, omfg så gott det var! Ska beställa hem Calzone idag också, så sugen! Juan säger att jag är the devil att bo med när det kommer till mat.. han försöker gå ner i vikt och jag bara "snääääälla kan vi inte beställa hem pizza idag också?" haha Well, det är väl som man säger, happy wife happy life 🙄

Så gott!!

Idag har jag bara jobbat, sen hämtat barnen. Gabriel har varit på utflykt i skogen. Han är överlycklig! Jag har däremot kämpat med katastroftankarna. Jävla fucking påträngande tankar. Det är självklart inget jag visar barnen, jag vet att det är mina egna issues (jag tvärtom delar glädjen med de och peppar de som in i), men inombords kommer oron när de är iväg för allt som kan hända.

Jag har massor jag vill skriva om, men nu ska vi ha fredagsmys! Vi har skaffat den nya Disney kanalen!

Gillar