Förberedelser

Jag har gosat med ungarna massor och pussat lite extra på Isolde. Min stora lilla flicka. Tänk att idag för två år sen möttes vi för första gången. Jag snittades nu på kvällen (Isolde kom med akut-planerat snitt, mina andra två barn föddes på vanligt vis). Hon var så lugn och låg bara i min famn sen hela natten. Jag minns att de sa till mig att lägga henne ner, att hon inte behövde ammas de första 24 timmarna. Men det enda jag vill var att hålla henne i min famn, ha henne nära. Och hon tog tag i tutten och låg och snuttade sen resten av natten. Finns det något bättre? Alltså det är sjukt, för mina förlossningar har varit allt annat än lätta och allt har varit så otroligt smärtsamt, men ändå känns det som jag får världens kick av just själva BB tiden. Åhh vad jag hade gjort för att bara få en dag till på BB med de! Bara jag om min bebis själva, iväg från alla, lära känna varandra utanför magen för första gången. En helt ny lite människa. Sjukaste bästa känslan!

Jag lyssnar på musik och håller på att förberedda inför imorgon. Har nyss fixat tårtan och strax ska jag fixa bordet och dekorationer i vardagsrummet. Och packa in presenter. Vill att allt ska vara klart och bli smidigt imorgon. På morgonen åker vi till Leos, sen äter vi där och sen kommer vi hem och firar med tårta och presenter. Ska bli så kul att ha en heldag med barnen. Har verkligen längtat efter detta, de kommer ha så kul!

Obs! Vinet är inte till tårtan utan till mig nu. Bästa att skriva med tanke på alla crazy mamas.. någon kanske tror att jag använder det till barnens tårta

Gillar