Första veckan, Izas flytt & medicin.

Hej 😊 Första sommarlovs veckan själv med barnen ✔️ Det har gått helt okej. Har varit ute mycket med barnen här i närområdet, lekt på lekplatser och cyklat. En av dagarna blev det ett BVC besök så svärmor passade stora barnen och jag och jag och Juni kom iväg själva en stund, skönt. Och sen en annan dag hade Isolde tandläkare så då tog jag med barnen och efteråt gick vi till McDonald. Det var kul. Känns så bra när man lyckas genomföra aktiviteter med de och man ser deras glädje.

Isolde fixade tandläkaren galant (vanlig 5 års kontroll). Hon är en riktig liten comedian ibland och hoppade upp i stolen och kunde knappt sluta fnissa.

Haha lägger fortfarande alltid peppar i min ketchup.

Nu från och med kommande vecka är vi alla lediga i en månad i sträck och sen väntar 5 veckor själv för mig och barnen igen 😅 Men jag ser fram emot det, det ska bli kul.

Igår kväll var jag och träffade syrrorna och Jay. Iza flyttar till Stockholm idag 😭 Men jag känner mig någorlunda okej med det so far. Vi kan ju ses när som egentligen. Och jag har en ursäkt för att komma bort och åka till Stockholm haha Jag älskar Stockholm! Där är det fart.

Juni i en flyttlåda.

Idag började jag med adhd medicin. Jag skäms nästan för att säga, men jag har INGA biverkningar och mår bra. Känner mig helt som mig själv, fast i en mer fungerande variant. Många får ju extrema biverkningar och måste testa massa olika tillverkare och doser innan de får till det och andra får typ aldrig till det överhuvudtaget. Concerta är restnoterat i Sverige, så läkaren skrev ut Equasym till mig. Den skrivs egentligen bara ut till barn på BUP. Den är lika effektiv, men har mycket mindre biverkningar. Jag var beredd på jobbiga biverkningar, men INGET. Istället blev allt så TYST. Tyst inombords och tyst utifrån. Lugn i hela mig. Känner mig mindre lättirriterad. Ljud och annat känns inte så överväldigande. Och det går betydligt lättare att multitaska. Jag har heller inte fastnat på grejer som jag annars alltid gör. Jag känner mig dock fortfarande lite ofokuserad, men jag antar det har med dosen att göra (insättnings dos). Om en vecka skulle jag höja till det dubbla. Men sen kommer jag bara ta ibland. Är rädd för långsiktig biverkningar.

Det mindre roliga är att jag inte kan amma alls dagtid nu. Jag somnar Juni oftast med bröstet, men idag fick jag vagga henne i all oändlighet för att hon skulle somna vila. På kvällen när medicinen gått ur (ska pumpa ur mjölk också just in case) ska hon få amma igen. Helt sjukt att jag längtar haha Det är ju min och hennes grej, min lilla bebis ❤️

Jag skriver kanske lite senare igen så jag hinner ikapp med allt jag vill skriva. Vi ses!

Gillar