Fredag

Det märks att det är en stor omställning för Gabbe att börja skolan. Igår skulle vi ha lite kvalitetstid innan vi hämtade Isolde, men istället blev det ett meltdown för honom på vägen hem. Han var helt slut, så vi gick hem, satte oss i soffan framför tv:n, kramades och åt mellis. När vi väl skulle hämta Isolde var hans batterier fulladdade igen så det blev lekplatsen och fika ute i det fina vädret. Isolde har tvärtom varit på strålande humör de sista dagarna. Igår kom ett paket från HM med barnkläder dessutom och hon var så glad. Jag handlar från nästan enbart HM till barnen, de sliter ihjäl på kläderna på nolltid så det är ingen vits att köpa några dyra kläder. I alla fall, i helgen ska vi organisera hennes garderob, det var hennes egna initiativ. Hon älskar att göra såna tjejsaker med mig. Det känns så speciellt att göra sånt med sin dotter.

På väg till skolan/förskolan i nya kläder. Isolde klär sig helt själv, jag har aldrig fått bestämma över hennes klädval. Jag är glad över att hon är sin egen ❤️

Idag är det fredag och ikväll blir det fredagsmys med ungarna i vanlig ordning. Jag vet inte vem som gillar Disney filmer mer, jag eller barnen 😂 Juni stackaren är fortfarande sjuk så hon får sova i famnen på mig under tiden.

Ha en trevlig fredag!

Gillar