Frisk & middag med spring

Hey guys.. jag mår mycket bättre nu. Imorgon är det sista dagen på veckan och jobb. Ser fram emot det. Jag får ångest av att bara vara hemma och göra inget. Imorgon blir det filmkväll med Juan och i helgen träffar jag syrrorna, vi ska se Us på bio. Firar stora syrran som fyller år. Jag ska också fortsätta med mitt hallprojekt.

Juan lagade middag nyss till oss. Thank god I have a man that cooks. När jag lagar mat känns det som jag utsätts för något form av stresstest. Så många moment på en och samma gång och jag har noll simultankapacitet. Jag kan laga god mat och gör det när det behövs såklart, men jag verkligen gillar inte att göra det. Är Juan hemma får han ta den biten. Det är en sak jag hade kunnat leva med att aldrig mer göra i mitt liv, helt ärligt. Inte en enda matlagning till, det hade varit en dröm! Jag är överlag ingen hushålls människa. Jag gör det, but I hate it. Tur I have other skills haha

Mina barn är aldrig stilla. De sitter typ två minuter när vi ska äta, sen ligger Isolde under borde och Gabriel springer rundor. Men idag åt de i alla fall mycket mellan rundorna. Man kan inte tvinga högenergiska barn att sitta. Det är för mycket att begära. Jag blir stressad av det, men jag försöker ta det med ett lugn. Huvudsaken är att de äter, sen om de springer upp och ner får spela mindre roll.

Gillar