Frukost på EH

Morgonen började med frukost på Espresso House med Henny (från min tidigare mammagrupp). Så mysigt att ses och prata. Hon är en så go person. Det har gått lång tid, men det kändes ändå som igår, kanske för jag fortfarande är föräldraledig så det känns som en och samma period trots att det är andra föräldraledigheten. Sen känns det så ibland med vissa personer, tycker om när det är så, en härlig känsla.

Isolde följde med. Ja, vad ska jag säga.. det är minst sagt fart på min tös. Idag mer än någonsin när vi fikat ute. Jag brukar ha med barnen på det mesta och kämpa på gott det går. Jag tror barnen gillar att hänga på och jag mår bra av att inte isolera mig eller dra mig från att göra saker bara för att jag har barn.. men det kommer en gräns även för mig och jag tror faktiskt att jag får pausa med att ta med Isolde på såna saker. Även om det gick bra att prata (och vi hade en supermysig fika), är jag helt slut av att få ”hålla fast” Isolde på mer eller mindre samma plats. Jag får seriöst träningsvärk i kroppen och huvudet är helt slut! Så nu blir det paus ett tag framöver med sånt, känner en känsla av lättnad när jag tänker tanken haha

Min älskade busunge. Du blir mer och mer lik din bror, ni är lika nyfikna båda två och ni har starka viljor som bara den. Just nu tar hon konstant av sig strumporna och slänger ut fötterna i luften..

Gillar