Fullpackad helg

Det blev en fullpackad helg. Kul, men jag var helt färdig igår! I fredags och lördags kväll spelade jag med Iza. På lördagen var jag och familjen på en långpromenad, vi gick till Biltema. Vi köpte en massa roliga utomhus leksaker. Sen i söndags blev det kalas med barnen hos Zeina. Mot slutet av kalaset kändes det som jag skulle kollapsa av trötthet. Hade stressat som fan också för att komma dit och det var typ 150 grader varmt ute. När vi kom hem däckade jag i soffan och blev kvar där kvällen ut och Juan tog över med barnen #mommyout Jag skulle städa på kvällen och sen planera veckan, men det sket sig.

Efter kalaset. Det ösregnade på vägen hem, fick gå med jackan över huvudet och allt blev genomblött. Såg ut som ett troll när jag kom hem.

Idag är ett måndag och jag har två veckor kvar till semester. Juan är redan ledig med barnen. Jag har fått låna ett skrivbord av Iza, så jag sitter i sovrummet och jobbar. Det gick inte i vardagsrummet när barnen är hemma. Jag ska visa er min hörna sen! Ska btw gör om sovrummet, men mer om det sen.

Sen blev jag så sjukt irriterad på min läkare idag på telefon. De är så jobbiga med att skriva ut sömnmedicin. Jag förstår att man ska vara lite restriktivt av goda skäl. Men vad är bättre, att fucking inte sova?! Jag blir galen av det. I alla fall, efter lite om och men fick jag nytt recept. Det jobbiga är känslan att behöva förklara sig, av att vara beroende av någon annans hjälp. Jag hatar det. Redan när jag var liten lovade jag mig själv att göra allt jag kan för att aldrig behöva vara beroende av någon.

Gillar