Go’ kväll!

Barnen har nyss somnat och jag har satt mig vid datorn. Jag inväntar Linas matkasse. Under tiden lyssnar jag på musik och ska söka ett jobb som jag verkligen vill ha (sista ansökningsdag idag!) och planera veckan lite smått. Svårt egentligen att planera något när man har sjuka barn, allt stannar upp då. Isolde är fortfarande sjuk, nya vattkoppor kommer hela tiden och hon besväras av de nu också. Det har varit ledsna nätter trots alvedon och salva. On the plus side - hon vägrar blöjor på natten nu (hon har massa vattkoppor där och har jätte ont av de), så nu är vi officiellt HELT blöjfria. Jag är smått chockad att det gått så enkelt och tidigt, motsatsen av hur det gick med Gabbe. Men ja, alla barn är olika.

Blev en liten runda i området ute med barnen idag. Går inte bara vara inne flera dagar i rad även om de är sjuka. Alla klättrar på väggarna. Lite frisk luft gör nog dessutom mer nytta än skada när man är sjuk. Men hon orkade inte med mycket, efter knappt en kvart blev hon jätte trött och ledsen (trots att hon mer eller mindre bara satt i vagnen), så vi vände hemåt. Gabriel gick runt med en Malmö karta och fick för sig att man kan stoppa cyklister med de. Han sträckte fram den i luften och sa ”mamma, jag vill bara prova och se om de stannar”, haha de är så söta med alla roliga fantasirika tankar de har.

Nu har det gått över ett år sen Mac Miller dog. Min all time favorite artist, jag tröttnar aldrig på hans musik. Så så synd, han var så duktig, så mycket talang.

Gillar