Go’ kväll!

Det har blivit en fullproppad kväll. Vi har julfest på jobbet så jag var tvungen att välja en klänning. Har beställt hem typ en miljon klänningar. Nu har jag med hjälp av mina småttingar valt tre klänningar. En svart med spets såååååå fin till imorgon. En röd med spets till julafton. Och en svart glittrig till nyår. Done.

Sjukt dålig bild nedan. Ni ska få se hela klänningen imorgon. Det syns inte på bild, men denna klänningen är riktigt fin. Den är figursydd och väldigt feminin. Slitsen är en aning hög och urringningen är djup, så jag funderar på om jag ska sätta en säkerhetsnål eller sy den lite snabbt imorgon. Det är ju trots allt en jobbfest. Jag matchar med röda pumpa.

Jag tycker det är lite jobbigt att gå på såna här saker. Missförstå mig inte, jag älskar att umgås och komma ut. Men när det är så här stora saker (det är typ hela kontoret, inte bara min avdelning), tycker jag det är lite jobbigt (hej social ångest typ). Men. Jag är inte den som undviker. Jag utmanar alltid mig själv när jag tycker något är jobbig, för jag vet att innerst inne tycker jag det är kul. Det är bara mina jobbiga grejer i hjärnan som kommer lite i vägen emellanåt.

Gillar