God gives his hardest battles to his strongest soldiers

Det blev en liten omställning för barnen med förskola nu efter 5 veckors sommarlov. Speciellt för Gabriel. Jag märkte att han var nervös inför avdelningsbytet. Han ställde frågor i form av påståenden för att lugna sig själv. Min kloke lille kille. Det gick bra vid lämning, men när jag kom och hämtade i måndags fick jag höra att han hade varit ledsen. När vi pratade sa han ”jag ville vara med dig mamma”. I tisdags var han däremot glad som vanligt. Men gud så trötta barnen är efter förskolan! Man märker skillnad från när de var lediga.

Isolde har klarat sig fint utan blöja på förskolan. Hon har också slutat sova vila (det har hon tydligen själv bestämt sig för). Hon är så roligt, när hon är riktigt arg och vill något vrålar hon med sin lilla bebisröst ”jag har BESTÄMT det mamma” haha

Nu tar vi hem sov-vagnen från förskolan för gott.

Och jag själv.. jag har en jobbig period av privata skäl. Min självkänsla och mitt självförtroende har tagit stryk. Men jag är stark och jag är smart, jag tar mig genom saker som är i min väg på ett eller annat sätt. Det gör jag alltid. Det är i alla fall skönt att vara tillbaka på jobb, jag kan låta jobbet ta lite plats i min hjärna så jag slipper tänka på annat. Jag hade en så go kund i luren idag. Människor kan vara riktigt underbara.

Gillar