Godmorgon 😊

IgÄr körde jag till Mobilia för att fixa gummistövlar till barnen. Jag bor med 5-10 minuters promenadavstÄnd, men jag klarar knappt av att gÄ nu i och med foglossning och sammandragningar. SÄ det fick bli bilen. FrÄn och med mars kommer jag mer eller mindre sluta köra. Skulle en krock ske och airbagen utlösas, kan det vara livsfarligt för bebisen. Det fick jag en upplÀxning om av bilbesiktnings gubben nÀr jag Äkte för att besikta bilen höggravid med Gabriel i magen. Men jag Àr tacksam för den upplÀxningen, jag visste inte om det. Dessutom Àr det smÀrtsamt att köra nu och jag har vÀrldens gravid-hjÀrna. SÄ det blir lika bra.

Isoldes kom precis med allt sitt smink och frĂ„gade ”mamma, kan du hjĂ€lpa mig att sminka mig?”. Min lilla sötnos, hon tycker sĂ„nt Ă€r sĂ„ kul.

Barnen fick nya gummistövlar (blir nog dags att vĂ„r-uppdatera barnens ytterplagg snart). Isoldes var rosa-lila-turkos-grĂ„ leopardmönstrade. Gissa om hon blev glad! Till Gabriel hittade jag bara trĂ„kiga mörkblĂ„, men han blev jĂ€tteglad Ă€ndĂ„. Jag har ju enorm beslutsĂ„ngest, men jag har lĂ€rt mig ett trick - gĂ„ till kassan och be om hjĂ€lp. Det Ă€r faktiskt sĂ„ enkelt som ”Hej, jag behöver ..... , kan du hjĂ€lpa mig vilka jag ska vĂ€lja?”. Och sĂ„ var det klart! 😁 Ibland, om man Ă€r en person som överanalyserar, Ă€r det lĂ€ttare att bara lĂ€gga över beslutet pĂ„ nĂ„gon annan, i alla fall pĂ„ saker som egentligen inte spelar nĂ„gon större roll.

KÀnner mig enorm nu.. men jag Àlskar att se gravid ut, hur obekvÀmt det Àn Àr haha

Jag höll pĂ„ att typ DÖ inne pĂ„ Mobilia, det Ă€r sĂ„ jobbigt att gĂ„ nu, sĂ„ jag fixade bara det mest nödvĂ€ndiga (pĂ„ grund av corona ocksĂ„). Allt annat fĂ„r jag bestĂ€lla.

Ny mascara, anvĂ€nder alltid samma. Älskar den!

Gillar