Good days

Jag har haft en så skön fre-lör-sön! Jag har kommit ur min grotta och umgåtts med människor! Det är precis det jag behöver just nu! I fredags blev det kaffe hos grannen, i lördags träffade jag Lidde med barnen (men barnen är så stora och leker själva nu så man hinner snacka mycket ändå) och i söndags kom Dalia över. Jag känner mig som ett nyladdat batteri.

Får ni energi av människor eller tar det energi från er? Jag får energi av människor. När det är människor jag trivs med och under förutsättningar som känns bra, i alla fall. Då är människor världens bästa/största energikälla för mig. Däremot blir jag fullkomligt dränerad av stor folkmassor (även om jag gillar det i stunden).

Ungarna leker medan jag och Lidde snackar.

Sen hade Isolde i vanlig ordning basket och Gabbe fotboll. Gabbe var på kalas också, plus en lekträff med Gabriels bästa polare. Helgen går minst sagt undan nu ju större barnen blir.

Isolde är så duktig på sina träningar, jag är så stolt över henne!

Men idag. Har känt mig som om jag är bakfull eller något haha Vid lämning på förskolan träffade jag en annan mamma som är precis lika virrig som jag och vi stod och snackade lite om hur ”off” denna måndag kändes (skönt man inte är den enda). Och sen körde typ varje sak ihop sig resten av dagen.. men men så är det vissa dagar. I alla fall var det en underbar sol ute. Jag känner mig varm i hela själen. Det är en skön känsla när det är dagar av kaos eller mycket av allt, men man ändå kan känna sig lycklig inombords. Det är så det ska vara.

Gillar