Gyttja från topp till tå

Barnen är nattade och sover, allt är förberett till imorgon och jag har landat i sängen. Äntligen. Det blev en tuff kväll. Barnen kom hem från förskola dränkta från topp till tå av gyttja. Jag tycker verkligen att det är kul att de har det så roligt på förskolan och det är klart att de ska få leka fritt och smutsa ner sig - men jag erkänner, man blir grymt frustrerad inombords när man måste fixa allt sen. Och denna gång var det lite väl extremt. Fick skölja av allt så gott det gick i badkaret och skorna vet jag inte om de ens torkar. Vi har dubbla uppsättningar av allt, tack och lov, but still. Får ni också hem så skitiga ungar ibland? Halva lägenheten blev dessutom grusig och jag fick seriöst gå ut och tvätta hissen också för såklart råkade de nudda allt så det var stora lerfläckar på väggarna och knapparna. I alla fall, det blev direkt bad av båda barn efter, sen middag och sen nattning. Allt har gått i ett.

I brist på nya bilder, bjuder på en gammal bild på mig och Julias häst (tror jag försökte krama hästen?). När jag inte är gravid längre vill jag börja rida! Men fråga mig inte vad jag har på mig 🙈 Jag är typ 24-25 på bilden bara.

Men nu så. Barnen sover, Juan är iväg på träning och det är en tysthet och ett lugn i hela lägenheten som man sällan upplever i ett småbarnshem. Jag ville egentligen passa på att ha lite egentid, men jag är helt ärligt alldeles för trött. Kommer nog somna så fort jag lägger undan telefonen haha Vet ni, jag orkar inte skriva mer, så vi hörs imorgon.

Godnatt!

Gillar