Hade vi gjort det igen? (Ha barn tätt)

Hej fina, hoppas ni har haft en bra lördag! Det har jag Vi har varit med barnen och tittat på Draken (Bolibompa). Gabriel har längtat hela veckan, förklarade för han att vi skulle gå och se draken ”på riktigt”. Det blev en promenad dit och tillbaka och sen åt vi på Macdonalds också. På vägen hem var vi tvungna och fixa några saker, så det blev en lång dag, men en kul en. Var helt slut när vi kom hem dock. Nattade barnen och ligger fortfarande kvar mellan de (har en på varje sida, så mysigt).

Mina älsklingar på donkan

Vet ni, med bara Gabriel, ett barn, var det tufft så klart att hitta på saker, men man kunde ändå njuta samtidigt. Med två barn, speciellt den första tiden, kan jag ärligt säga att när vi har gjort saker med båda samtidigt, har det varit för barnen/familjens skull. För det har definitivt inte varit för våran. Ska jag vara helt ärlig har det varit mer utmattning än nöje. Vi har därför gjort enkla saker som att ta promenader i området eller leka på gården. När det bara var Gabriel åkte vi iväg mycket och gjorde familjeutflykter, men alltså gud vad tufft det är att hitta på saker med två små barn, även om man är två vuxna. Därför har det inte blivit jätte mycket av det än så länge.

Men barnen blir äldre och samma aktiviteter börjar passa de (det har inte varit enkelt heller att hitta aktiviteter som passar en typ tvååring och en bebis samtidigt). Men idag, trots att vi blev helt slut, kunde vi vuxna faktiskt också få njuta lite. Jag är sjukt sentimental och detta kanske låter löjligt, men när vi stod där och Draken sjöng ville jag bara böla. Av lycka över min fina familj. Det har varit en extremt tuff start. Betydligt tuffare med två små än vad jag någonsin hade anat mig. Men det är så värt det. För man kommer förbi de tuffa perioderna förr eller senare och då står man där med älskade, underbara ungar. Litet sammanträffande, men när vi gick in på Triangeln såg jag en mamma gå med sina tre tonårsdöttrar som såg ut att vara nära i åldrar. De såg ut att ha det så kul och var så avslappnade. Det är bilden jag har framför mig, när mina barn är större. En stor familj där man står varandra nära, där man är tajta, där man har kul och det är mycket liv. Och en hel massa kärlek ❤️ Jag vill ha en stor familj!

Jag säger absolut inte att man ska ha barn tätt, det är ingen fråga man egentligen ens bör diskutera för det är upp till var och en vad för sorts familj man vill ha och det finns inget rätt svar heller, men det är så jag vet att detta var helt rätt för oss, hur tufft det än har varit. Många har frågat mig om vi hade gjort det igen och haft barn tätt och här ovan har ni mitt ärliga svar. Ja det hade vi. Men jag rekommenderar det definitivt inte till någon, det är upp till var och en vad man känner längst inne i hjärtat vad man vill göra, hur man vill ha det. Och jag kommer aldrig sticka under stolen med hur sjukt tufft det är.


Gillar