Häng med Zeina & träning

Jag har världen rus i kroppen. Känns som jag knappt kan sitta stilla. Så jävla jobbigt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att varva ner. Det är meningen att vi ska kolla på serier snart, men det känns som min kropp springer maraton inombords.

Hur som helst. Var hos Zeina tidigare idag. Så mysigt att hänga i hennes innegård. Dricka kaffe och snacka. Hon föder any day nu. Känns overkligt när man inte själv är inne i det. Kan komma ihåg det som det vore igår när man själv var höggravid och känslan då, samtidigt känna det som en dröm. Jag längtar i alla fall så efter bebismys!! Sjukt det där med nära vänners barn, två av mina nära vänner är gravida nu och jag älskar bebisarna redan nu! Åhh vad jag längtar!

Nu mina vänner ska jag träna! Jag har kommit igång bra med det! Jag har faktiskt börjat köra pass hemma. Finns ju hur mycket som helst på Youtube! Helt onödigt att gå på gym ju om man bara vill träna för att hålla igång lite. Kommer fortsätta med gymmet och simma på helger, men på vardagar är det enklare att rulla fram yoga mattan hemma efter nattning än att dra iväg någonstans. Sen hade jag velat testa gruppträning. Oh btw, vet ni vad jag hade velat prova?! Jag vill klättra! Iza (min lilla syster) säger att man måste vara sjukt tränad och i form för det, att det är riktigt jobbigt, men jag vill bara testa typ för skojs skull. Kollade upp det och har sett att det finns såna typ test-kurser. Verkar vara sjukt kul! Förutom att jag har extrem höjdrädsla haha Är inte det sjukt, jag är jätte höjdrädd, men ändå vill jag hela tiden prova på sånt som har med höga höjder att göra. Som när jag hade en period där jag var helt besatt av att jag skulle hoppa fallskärm. Jag får såna fix idéer ibland haha Anyways, god kväll, ha det bra, hörs kanske sen!

Gillar