Happiness is a butterfly

Balkongen, ett glas vin, Lana Del Ray i lurarna (älskar henne). Jag sitter under en filt med fönstret öppet, ska unna mig sista timmen till egen tid med att sitta och skriva lite.

Vi har haft en helt vanlig söndag, ute häng med barnen, städ, förberedelse inför kommade vecka.. jag sket i Mobilia, hade ingen lust för det. Efter middag åt vi tårta och barnen lekte med ballonger. Ville ta en bild på tårtan, men vi hann äta den innan haha

Gabbe hjälpte mig att slänga kläder till återvinningen idag. Jag är inne i en fas där jag bara vill kasta en massa.. lättare att hålla ordning med färre saker.

Sen nattningen.. det har börjat spåra ur helt. Barnen tror det är FEST när vi ska sova de sista veckorna. Idag fick jag nog och beslöt mig för att det är dags för barnen att somna i sina egna sängar. Allt har sin tid - nu är tiden här för de att somna i sitt rum. Gabbe somnade hyfsat fort, men Isolde hade lite svårt att ta förändringen. Det tog en EVIGHET för henne att somna. Jag satt i 2 h på golvet mellan hennes säng och bokhyllan. Trodde jag skulle bli galen, men till slut somnade hon i min famn där på golvet och gud vad det var värt det då. Jag fick sån flashback till när hon var liten och jag vaggade henne till sömns varje kväll. Det bästa som finns, att få sitt barn att komma till ro.

Gillar