Happy

Heeej! Känns som att jag inte har bloggat på hundra år bara för att jag inte har skrivit idag förrän nu haha Dagen har gått i ett! Jag fick ett spontant meddelande av Lidde om vi inte skulle ta en träff på stadsbiblioteket med ungarna. Jag skulle iväg med Juan till Bauhaus, men Liddes idé lät mycket bättre, så det blev en change of plans haha Det är jag glad för, vi hade så kul! Stadsbiblioteket har en så bra barnavdelning och vi kunde snacka hur mycket som helst kändes det som. Ska börja gå dit oftare och ska dessutom försöka vara mer spontan med mina vänner. Jag gillar att vara spontan (är ju det i grunden). Men jag har svårt ibland för det, för det ger mig ångest när rutiner rubbas. Men det är så värt det! Jag får ny energi och jag blir pigg av sånt här. Människor ger varandra energi, i alla fall de man mår bra av. De är den största energikällan enligt mig.

Jag hatar när man blandar typ sött med mat, men det här var märkligt gott! Gabriel fick pannkakor.

Bad Gabriel om en fin bild haha men det är omöjligt now days.

Lidde, för er som inte vet, är en av mina närmsta, bästa barndomsvänner. Typ över 25 års vänskap. Det jag älskar med henne är att hon stöttar allt vad jag än kommer på, sen vi var barn. Jag kan få för mig en massa konstiga idéer, saker jag aldrig fullföljer, men som jag i stunden blir helt hypad över och jag vet att Lidde kommer alltid lyssna och stötta mig. Är jag osäker på något ställer hon frågor så jag jag själv kommer fram till vad jag känner. Om jag ber om ärlig åsikt så får jag det. Men aldrig aldrig någonsin känner jag den där negativiteten som tyvärr många har. Aldrig någonsin behöver jag känna mig dum eller som att jag sagt något konstigt eller omöjligt (även om jag själv vet många gånger att mina tankar eller idéer är helt bananas). Jag gillar när man kan stötta varandra på så vis. Min personlighet är så, jag är en väldigt jordnära människa, men ofta svävar jag bland molnen och tänker att inget är omöjligt. När människor är där uppe tycker jag att man ska glädjas med de, förr eller senare kommer vi ner ändå. Och det gör Lidde minst sagt alltid. Det är en väldigt fin egenskap hos henne.

Jag fick också lite inspiration till att tänka på vad jag vill nu och att inte tänka så mycket på vad som blir rätt eller fel beslut. Våga ta lite risker och tänka på mig själv ibland. Man mår inte bra annars. Jag har kloka vänner ❤️ Insåg också hur mycket jag har saknat de!

Gillar