Happy days in the middle of PMS days

Godmorgon! Det regnar, men gud alltså, jag är på så bra humör! Men det brukar bli så mellan ägglossning och fram till mensen. Vid ägglossning blir jag sjukt nere. Sen släpper det efter några dagar och då blir jag helt onormalt glad, och sen BAM - veckan innan mensen (och under tiden) blir jag en psychotic bitch haha. Sen dagarna när mensen avtar blir jag bara så nere. Därefter har jag en vecka där jag är normal typ. Jobbigt att det skiftar så hela tiden, men jag njuter av mitt goda humör nu i alla fall!

Vet ni vad det värsta med PMS:en är? Att hur mycket jag än vet att det bara är känslor/ett tillstånd som kommer och passerar, fuckar det med mitt tänkande under tiden. Premalexen hjälpte mycket, men biverkningarna var hemska. Jag har i alla fall lärt mig inte planera några större grejer eller ta några beslut under perioden det är som värst. Fan detta skulle ju vara ett glatt inlägg så bara jag babblar om pms:en. Oh well, ha en underbar torsdag!

New dress, nude färgad ribbstickad klänning. Älskar den! Ska visa hela sen :) Men alltså kolla utsikten. Hur fint är det inte??

Gillar