Här kommer alla känslorna på en och samma gång..

Jag har en sån där dag där jag känner mig helt överväldigad av känslor. Ibland känner jag bara alla känslor typ trippelt av vad jag tror man borde. Vet knappt vad jag ska göra av alla känslor ibland. Vill skrika, gråta och hoppa av glädje på en och samma gång. Känns som alla runt om mig är så lugna och sandade, jag kan väl inte vara den enda som blir så här knäpp ibland?!

En snabbt uppdatering. Nu på kvällen var vi på Jägersro shoppingcenter. Så mysigt att gå där med barnen. Gabriel fick en Spiderman kostym till förskolan (Halloween fest på fredag), ett par biltofflor som han hittade och sen hittade jag även ett par Viking vinterskor på rea (GTX Toasty, 499 kr på Din Sko nu). Visar mer imorgon, dåligt ljus nu.

Jag är chockad hur duktig min lille kille är nu! Han går så fint med mig, lyssnar och följer. Vi har nästan slutat använda vagn helt nu. Absolut inget fel att ha vagn så länge som man själv vill och behöver, men min Gabbe har ogillat vagnen från dag ett (det har han minst sagt varit tydlig med att ”berätta”..). Han sitter fint nu om han måste, typ om vi har bråttom och ska gå långt, men jag tycker det är skönt när han får gå själv för jag vet att han älskar det. Anyways, ska ta ett varm bad nu och dricka kammomilte, försöka komma ner i varv. Vi hörs imorgon. Förresten! Imorgon ska jag visa er min spännande leverans som jag har fått nu!

Gillar