Härliga dagar

Så fina dagar! Sol och värme. Inte lika varmt idag, men härligt ändå!

Jag ska dra det kort och med lite bilder. I torsdags var vi hos tandläkaren med Gabriel. Han är väl inte direkt förtjust av det, men allt var bra med tänderna. Vi promenerade dit och sen promenerade vi upp på en snabb lunch & kaffe hos mina föräldrar. Sen promenerade vi vidare hemåt och då ringde Zeina och berättade att hon och Lidde skulle mötas i Pildammsparken med barnen & om jag ville komma. Jag har haft rejält med huvudvärk de sista dagarna och den morgonen började med två diklofenak, men vädret var så fint så jag beslöt mig för att gå dit ändå.

De två nedersta bilderna från Pildammsparken. Älskar träffar med vänner och deras barn! Det är en härlig familje-känsla på något vis. På hemvägen stannade vi till och åt på Burger King och avslutade med glass. Barnen hade jätte kul. Trots en lång dag (vi gick hemifrån 10 och kom hem 19:30) gick det riktigt bra. Tycker det går lite lättare att göra saker med båda barnen själv nu. Jag drar mig ifrån att gå till lekplatser med mycket barn för det är svårt att hålla koll på två små som drar iväg åt variant håll, men på sistone märker jag att de dels interagerar mer med varandra och dels är Gabriel så pass stor nu att han kan förstå när han behöver vänta eller om jag ber honom att inte springa iväg. Kan bara tänka mig nästa sommar, när båda är lite större, hur mycket lättare allt kommer vara då! Så kul det ska bli!

Igår var också en skön dag. Var först och minishoppade med Isolde (medans hon sov). Behövde nya BH:ar. Alltså inga bh:ar passar mig längre. Fick leta o prova massa, men hittade slutligen TRE (!) på Lindex som sitter perfekt. I alla fall, sen hämtade vi Gabriel och körde mellis i form av en picknick ute. Ostbullar, banan, drickyoghurt och så spelade vi lite fotboll också. 

Sorry dåliga bilder, tänkte faktiskt inte på bloggen utan tog bara bilder för att ha som minne :)

Gillar