Hårt fall

Isolde föll. Rejält. Vi höll på att duka fram middag, hon sitter på den höga stolen (för barn, men den är hög som en barstol typ) och sträcker sig efter en bit gurka. På något vis tappar hon balansen och istället flyger hon rakt ner i golvet. För att förtydliga: det såg ut som bungyjumping från stolen. Hon flyger ner med huvudet före och sen typ voltar hon bakåt. Både jag och Juan står vid bordet, vi höll på att servera/duka och vi flyger för att fånga henne, men ingen av oss hinner. Hon grät kraftigt, men slutar ganska fort.

Mamma Jojo sitter istället och storbölar en kvart. Jag vet, inte den bästa reaktionen, men jag fick en sån enorm ångest, kunde knappt andas. Jag trodde hon hade skadat nacken. Efter att jag lugnat ner mig tänkte jag rationellt och hon verkade ok, men efter 40 min fick hon näseblod och hon var mjuk i pannan (ingen hård bula och mjuka bulor har jag lärt mig man ska kolla upp), så jag åkte in till akuten med henne. Jag såg att Juan var väldigt stressad och orolig också. Juan är inte direkt den typen av man som visar mycket känslor, så när jag ser att till och med han blir oroad vet jag att det inte är att jag överdriver i alla fall. Tack och lov sa de att allt är ok. De undersökte henne och tyckte läget verkade vara lugnt, men jag skulle kolla till henne under natten så ska ställa in klockan på varannan timme.

Now it’s candy time! Inte helt min godis smak, men det får duga! Fy fan, helt slut nu. Ska ta ett långt bad och sen sjunka ihop i soffa tills jag däckar.

Gillar