Haunted heart

Dagen har gått i ett! Och det var en lång dag. Vaknade med barnen vid 6:30 (natten var hell dessutom, båda barn vaknad). Blev frukost i barnens rum och de lekte väldigt fantasifulla lekar typ i över två timmar. Kul att se de leka så. Jag slumrade lite först en stund, sen drack jag kaffe och läste i Gabbes säng tills jag vaknade till. Juan den jäkeln sov till 11 (!) Men men, det var hans sovmorgon.

Efter lunch åkte jag iväg till Mio och Mobilia. En ny lampa till vardagsrummet och ett nytt läppstift till mig själv. Höll på att få psykbryt över valet av den jävla lampan, så slutligen smsade jag Lidde och frågade ”matt silver eller svart”. Hon skrev matt silver, så matt silver blev det. Och jag blev sjukt nöjd! Hämtade också Isoldes nya vinterkängor. Ska visa imorgon. Efter det blev det middag, städ, tvätt och sen mys med barnen innan nattning. Kvällen har jag spenderat till att planera och fixa lite viktiga grejer. En fullpackad dag med andra ord.

Btw, ni vet jag är en major Christina fan. Hon har släppt en ny låt. Den är till en tecknad film, men jag älskar den. Hennes röst tar mig till en helt annan planet. Hennes röst ska man inte bara lyssna på, man ska känna den i var enda del av kroppen. Sån känsla, kontroll och styrka i rösten. Inte nog med det, men hon måste vara världens vackraste kvinna också.

Gillar