Heavy Rain

Jag har haft en jätte jobbig dag och har dessutom extremt ont av foglossning, and my hormones are running wild. Så fort jag var klar med jobbet tog jag ett varmt bad för att skaka av mig dagen och värma upp kroppen (det hjälper mot foglossningen för en stund i alla fall). Skönt att känna sig viktlös för en liten stund nu när man känner sig som ett ton tung.

Efter denna veckan är det 2 veckor kvar. I made it. Jag har stått ut och hållit huvudet högt. Sånt som jag skriver här, om jag mår dåligt och öppnar upp mig, det är sånt jag aldrig hade visat in real life (inte för vem som helst i varje fall). Jag har min integritet/stolthet och det är något jag aldrig kommer låta någon ta ifrån mig. Jag har lärt mig hur jag visar mig oberörd utåt, även när jag går sönder inombords. Men jag hade aldrig gett någon annan den satisfaction att se det. Min sårbara sida med guarden nere visar jag bara de jag litar på. Hur som helst, jag är stolt över mig själv som stått ut och snart är det över.

Strax blir det middag och ikväll ska jag spela! Jag har velat spela Heavy Rain hur länge som helst! Det är ett gammalt spel, men det verkar riktigt bra! Beyond Two Souls spelade jag för ett antal år sen och det var riktigt bra också.

Gillar