Helg & vitamins

Godmorgon. Jag har börjat lördagen med ett par timmars sovmorgon i lugn och ro. Eller ja, somnade om mellan 07-09, men det är sovmorgon när man är mamma 🤣 Vaknade i alla fall hyfsat utvilad. Låg och drog mig en halvtimme extra och bara njöt av få vara för mig själv en stund. Såå skönt.

Vad har ni för planer denna helg? Jag har flickorna idag och tänkte åka iväg med de till en park. Isolde säger hon vill till stan, men där vet jag inte riktig vad vi ska göra. Kanske tar henne till Slottsparken, det är ju i stan. Så kan man ta en sväng på stadsbiblioteket också. Det är väl den parken där utanför? G ska iväg med J på en lekträff med hans bästa vän. Det är skönt att dela upp barnen ibland lite. De är bästa vänner, men de är också som katt och råtta och det blir intensivt att gör allt med alla barn samtidigt alltid. Men imorgon tar jag min lilla trio på en träff i Lindängen med gamla LÄ-girls. Berättar mer imorgon.

Nu har jag köpt vitaminer. Jag ska bli frisk som en ärta! Old school vitamins 🤣

Skojar bara. Var på apoteket och köpte riktiga vitaminer. Blev Berocca som jag har hört ska vara bra och magnesium. Magnesium ska vara bra för RLS också som jag har (myrkrypningar i benen). Men jag tvivlar på att det fungerar. Inget verkar fungera mot det. Det är asjobbigt. Känns som jag ska bli galen vissa nätter.

Nu måste jag in i duschen och fixa till mig så jag kan komma igång med min dag. Ha en fin lördag! 😃

Gillar