Helgen

HallĂ„ 😊 Hur har er helg varit? SjĂ€lv har jag haft en ganska full helg. Har varit hos frisören, sen en synundersökning och hĂ€ngt med syrran. Frisören ligger precis nedanför var jag bor sĂ„ behövde knappt vara borta en halvtimme. Första gĂ„ngen jag gĂ„tt ifrĂ„n Juni en liten stund. Mer Ă€n sĂ„ Ă€r jag inte redo för Ă€n. Jag Ă€r en riktig hönsmamma haha Klippte i alla fall topparna. KĂ€nns sĂ„ frĂ€scht nu och det Ă€r ganska lĂ„ngt fortfarande. Vill ha det Ă€nnu lĂ€ngre.

Sen optikern var lĂ€ngre bort sĂ„ dĂ„ fick Juni följa med. Men seriöst, varje gĂ„ng man gĂ„r till optikern kĂ€nns det som man har blivit scammed. Jag skulle bara göra en linsundersökning och helt plötsligt pratar hon om linser för 750 kr I MÅNADEN och nĂ„got glasögonabonnemang och SOLGLASÖGON (?!). Allt skulle kosta totalt ca en miljon i mĂ„naden. Nej tack. Jag har lĂ€rt mig nu att sĂ€ga nej direkt till de, för det blir sĂ„ varje gĂ„ng man gĂ„r till optikern. SĂ„ klart vĂ€ljer de alltid de dyraste glasen med röntgen syn typ ocksĂ„. KĂ€nns som man har blivit robbed nĂ€r man gĂ„r dĂ€rifrĂ„n haha

Har tagit NOLL bilder denna helgen sÄ hÀr kommer en trÄkig hiss selfie istÀllet.

Efter det trĂ€ffade jag min lilla syster och vi hĂ€ngde fram mot kvĂ€llen. Pratade om allt mellan himmel och jord. Är sĂ„ glad för henne, hon har fĂ„r nytt jobb som asyl handlĂ€ggare pĂ„ Migrationsverkets och sĂ„ har hon en ny tjej. Allt löser sig.

Sen igĂ„r kvĂ€ll blev det första advents fika med barnen. Älskar julen. Har ni pyntat Ă€n? Jag ska fixa allt denna veckan. Är lite sen i Ă„r.

Nu ska jag ivĂ€g och hĂ€mta Gabbe och sen ska vi till Mobilia, han behöver nya skor. Isolde hade btw ögonkontroll idag och tack och lov slipper hon glasögon đŸ„ł

Nu Àr det mÄndag, ny vecka nya tag!

Gillar