Helgen

God kväll. Vad gör ni denna söndag kväll? Jag har nyss planerat upp min vecka. Hela mitt ”planerings-system” sket sig typ, men imorgon börjar en ny vecka så ska försöka komma igång med det nu igen. Det jag måste fixa med nu är 1) Gabbes födelsedag 2) påsk (det är väl typ snart?) och 3) göra klart projekt-lägenheten som jag började när på när Juni föddes.. ja, jag är fortfarande inte klar 🤦🏼‍♀️

Nåväl. Kläder ligger framme till imorgon och jag börjar veckan med en runda på Mobilia. Ska fixa med Gabbes födelsedag, köpa hem lite nya växter/blommor (rip alla mina växter här hemma, jag är sämst på att ta hand om de) och äta en god lunch.

Helgen har varit bra. Svärmor kom över, lekte med barnen och bjöd på sushi/McDonalds.

Sen söndagen gick undan med städ och annat tråkigt skit. Morgonen började mysigt i alla fall med spel. Jag har bra bildminne (jag minns alltid saker genom att memorera de i bilder typ), men mitt arbetsminne är sämst. Känns lite komiskt hur bra jag kunde komma ihåg bilderna, men vid varje runda glömde jag vems tur det var, trots att vi bara var tre som spelade 🤣 Jag har SJUKT svårt för att hålla sånt i minnet. Men jag kommer komma ihåg minsta lilla detalj jag lägger märket till.

Gillar