Helgen & en ny vecka

Helgen var bra! I lördags hade jag en hel del egentid. Var iväg och fixade naglar och sen tittade jag på barncyklar. Jag ska beställa de från Jollyroom, men det var bra att jag åkte och tittade först, jag insåg att de behöver större än vad jag hade tänkt. 18 tum till Gabbe och 16 till Izzy. Men den 18 tum som Gabbe vill ha är slut för tillfället, typisk. Hoppas de får in den på lager innan födelsedagen.

Testade en ny form denna gång, mandelformade. Riktigt nöjd!

Söndagen gick åt något så tråkigt som städ och tvätt, men vi hann med att komma ut en sväng med barnen också. Vi tog en mellis runda till Kulladalskolan (där Gabbe förhoppningsvis ska börja). Han tittade in genom fönsterna och frågade "mamma, var är alla leksaker?". Seriöst, det högg till lite i hjärtat, känns inte som man är redo för skola när man bara är 6 år! Borde vara 7 som förut. Men han är i alla fall peppad, det var hans förslag att gå dit och titta. Nästa vecka ska vi ta en promenad till Söderkullaskolan (vårt andra alternativ).

Vi pratade och mindes Nalla också i och med att hon fyllt år. Men jag orkar inte skriva om det nu.

En väldigt trött mami.

Idag överraskade jag barnen med hamburgare, pommes och saft när jag hämtade de från förskolan. De älskar överraskningar och jag tycker att man ska starta veckan/måndagar lite speciellt. Det gör hela veckan roligare. De blev så glada och åt mer än de brukar, win-win.

För övrig denna vecka ska jag försöka att låta mig själv slappna av och ta det lugnt. I mitt huvud känns det som jag måste göra något hela tiden, men jag vet innerst inne att jag behöver vila. Jag gick även in i vecka 28 i söndags och det blir allt tyngre och jobbigare. Både jag och lilla Juni mår nog bra av att få ta det lugnt. Tips på hur i hela fridens namn man tar det lugnt mottages tacksamt!

Gillar